ervaringen van deelnemers en cliënten

Mentor trajecten 

Het heerlijke aan Jeannette vind ik dat zij altijd precies lijkt te weten wat er in mij omgaat voordat ik zelf in de gaten heb wat er precies is.

Jeannette is naast liefdevol, warm en magistraal goed in haar werk ook een heel gewone vrouw en moeder en daardoor heel toegankelijk. Een coaching met haar gaat oordeelloos en vrij waardoor alles open kan stromen. Mijn vragen en onzekerheden over een nieuw te zetten stap kan ik delen zonder het gevoel te hebben me te schamen

Jeannette biedt helderheid, transparantie van het probleem. Ze activeert mijn eigen weten waardoor ik het gevoel heb dat ik zelf heb bijgedragen aan de oplossing. Dit alles in een veilige bedding waarin er geen ruimte is voor oordelen maar waar er alleen maar aandacht is voor mijn eigen kracht en hoe ik van daaruit zelf mijn volgende stap kan zetten.

Jeannette is heel bekwaam en intelligent. Ze weet wat ze doet en dat geeft vertrouwen.

Danielle Willemsen (www.daniellewillemsen.nl)

Ik ben heel blij met Jeannette als mijn mentor. Wanneer je in de praktijk ergens tegenaan loopt kun je bij haar terecht om samen te kijken naar de situatie. Zij gebruikt een fijne vraagstelling, onderzoekende houding en door haar expertise kijk je samen naar wat aandacht vraagt. Zij zet je in je kracht en weer in beweging waardoor je weet welke stappen je mag zetten. Dit ervaar ik als zeer waardevol.
Nathalie Korthoef (www.kindercoachnathalie.nl)

Vanuit mijn Studio Sparkle kindercoaching praktijk ben ik nu aan het groeien naar mijn Moonlight Sparkle coaching en workshops voor vrouwen en meiden, waarbij ik werk en coach met behulp van het ritme en de energie van de maan. Dit alles met op de achtergrond de liefdevolle begeleiding van Jeannette.
Het grootste cadeau wat ik van Jeannette heb gekregen is dat ik nu kan luisteren naar mijn hart, nu mijn intuïtie durf te volgen en nu eindelijk leef in mijn uiterste alles!
Ze is een bijzonder mens, zo'n gigantisch groot hart vol liefde en staat altijd klaar om even mee te denken of een troost- schouder te bieden!
Jeannette houdt een spiegel voor, wijst, duwt (en schopt soms als dat nodig is!) precies die richting in waarvan ik het eigenlijk zelf wel wist maar niet durfde te denken. Ze helpt mij om de chaos van nieuwe ideeën en onzekerheden in mijn hoofd op orde te krijgen zodat ik stap voor stap de richting in kan gaan waar ik vanuit mijn hart uiteindelijk wil zijn.
Ik ben ontzettend dankbaar dat Jeannette op mijn pad is gekomen en vanaf daar met mij mee loopt!!
Kirsten van Zwol

Jeannette als coach is echt ontzettend fijn. Binnen een paar minuten heeft ze de kern te pakken en weet ze me liefdevol te raken. Ik heb bij Jeannette een aantal jaar geleden de opleiding tot kinder- en oudercoach gevolgd en recent de training systemisch coachen. Toen ze haar mentorship lanceerde wist ik gelijk dat ik met haar aan de slag wilde. We zijn nu een paar sessies onderweg en oh wat is het fijn. Ik heb haar achter de hand om even te sparren over mijn eigen klanten, dat is echt erg fijn. Coaching is toch een redelijk eenzaam vak en met haar ervaring kan Jeannette me altijd even weer een kant laten zien die ik nog niet zag of een duwtje in de goeie richting geven. Ze voelt dingen haarscherp aan.
En mijn persoonlijke sessies zijn echt heel fijn. Ik kies niet zomaar een coach, het moet echt goed voelen en dat doet het bij Jeannette. Ze is liefdevol, geeft me nooit het gevoel dat ik raar ben en neemt me altijd serieus. Ze weet altijd precies waar de pijn zit en geeft me inzichten waar ik zelf nooit op gekomen was. Ze laat me diepere lagen zien en voelen en zo kom ik steeds dichter bij mezelf. Ze luistert heel goed, is rustig en altijd oordeelloos. Ook hier is haar intuïtie feilloos en haarscherp. Ik heb echt het gevoel dat ze achter me staat en er voor me is.
Mocht je twijfelen om met haar aan de slag te gaan, dan hoop ik dat ik je twijfel weg kan nemen. Ze is echt een fantastische coach voor coaches! Ik ben heel blij dat ik met haar aan de slag ben gegaan.

Bettie Lubbers (www.bijbettie.nl)

Opstellingen met en voor jongeren en jong-volwassenen

Jeannette zorgt voor een enorm fijne en veilige sfeer tijdens de opstelling. Na de eerste keer ben ik elke maand gegaan omdat ik zo enorm veel leer en ontwikkel als ik meedoe. Het maakt niet uit wie je bent, ik weet zeker dat dit zal bijdragen aan jouw leven.

Joep Kagenaar

De familieopstellingen hebben me ontzettend veel geholpen en ik leer er elke keer weer meer van.
Onder begeleiding van Jeannette heerst er een fijne sfeer waarin je alles durft te zeggen en je je verbonden voelt met mensen die je daarvoor misschien nooit eerder gezien hebt. Ik ga altijd met een goed gevoel naar huis en kom dingen tegen die tijdens de opstellingen behandeld zijn waarop ik nu met meer begrip kan reageren.
Ik kan het aan iedereen aanraden.

Lisa Luijkman

Sinds ik met Jeannette en familieopstellingen in contact ben gekomen zijn er in mij deuren geopend waarvan ik niet eens wist dat ze er waren. Ik leer nog bijna elke dag van de openbaringen die ik tijdens deze dagen heb mogen opdoen. De sfeer die er tijdens de familieopstellingen ontstaat zijn rustig, niet oordelen en vol met ruimte voor elkaar. Het is heerlijk om in contact te komen met gelijkgestemde. Na afloop ben ik altijd weg gegaan met een groot gevoel van dank, verbintenis en liefde voor de mensen die ik heb mogen ontmoeten.

Robin Bremer

Als dochter van Jeannette heb ik al veel in mijn leven meegekregen over het werk van mijn moeder. Maar toen ik uiteindelijk een keer mee mocht met de opstellingen ben ik niet meer gestopt. Naast dat het rete-interessant is om je eigen opstelling te doen leer je ook superveel van anderen. Voornamelijk bij de opstellingen voor jongeren zit ik op mijn plek. De sfeer daar doet me goed. Het is fijn om iedereen te zien groeien en om mezelf te ontwikkelen. 

Meike Bakker

Opstellingen met en voor volwassenen

Jeannette is in staat bloot te leggen welk stuk er in mijn familiesysteem speelt en me te begeleiden dit aan te kijken en lichter te maken. Waardoor er weer stroming mogelijk is.

Danielle Willemsen

 

Ik heb drie keer een opstellingen middag bijgewoond bij Erik en Jeannette. Het is zo bijzonder wat hier gebeurt. 
Ik vond het best spannend de eerste keer maar voelde me al snel op mijn gemak. Zodra je binnenkomt, voel je een soort warme deken over je heenkomen. Er is direct een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Erik en Jeannette begeleiden de opstellingen op een liefdevolle manier. Liefdevol én confronterend waar nodig. 

Ik ben met hele mooie inzichten naar huis gegaan, die echt een verandering hebben gecreëerd in mijn leven. Ik denk nog vaak terug aan deze middagen. Ook aan hoe bijzonder het was welke band er ontstond in de groep in één middag.  Eigenlijk gun ik iedereen zo'n dag, het is een cadeau voor jezelf! 

P.s. waarschuwing: als je een keer bent geweest, wil je vaker! ;-)

Liefs Ludwine 

Deelnemers van de opleiding Magie van Kindercoaching

De Magie van Kindercoaching is een práchtige reis, die je meeneemt naar (on)bekende kindsdelen van en in jezelf. De reisbegeleiding is TOP! Jeannette weet als geen ander op een natuurlijke, eerlijke en oprechte manier verborgen pareltjes in je naar boven te toveren en leert je de Magie in jezelf te ontdekken en te ontwikkelen. Het kind in jezelf kennen is de basis om het kind in de ander te kunnen helpen/coachen. Met doorleefde kennis van zaken gidst ze je op ‘eigen’ wijze door de Magische wereld van Kindercoaching. Daarbij weet ze een warme en veilige omgeving te bieden om deze (emotionele) reis te ondernemen. Overweeg je die reis? Dan weet je waar je moet zijn 😉.   

Marleen 

Ben je opzoek naar een opleiding voor kindercoach, maar wil je niet 1 uit het dozijn kindercoach worden, dan ben je bij Jeannette op de juiste plek. Jeannette geeft je een berg aan tools mee die je kan inzetten om met je coachee aan de slag te gaan, maar daarnaast gebeurt er met jezelf ook heel veel.
Toen ik startte in het eerste leerjaar, had ik nooit verwacht dat ook ik zo’n mooie reis zou maken. Je leert tijdens dit proces zoveel over en van jezelf dat je niets anders kan dan groeien naar een betere versie van jezelf. Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze om mijn opleiding bij Jeannette te volgen en ik durf te zeggen dat ik er een mooier persoon naar mezelf van ben geworden. Jeannette is een gepassioneerde vrouw die al haar kennis met je wil delen en haarfijn aanvoelt wat en wanneer ze ergens dieper op moet doorgaan. Niets gaat haar ongemerkt en ze wijst je dan ook op dingen waarvan je je niet altijd bewust van bent geweest. Durf je die “confrontatie” met jezelf aan te gaan en dieper naar jezelf te gaan kijken dan is dit THE PLACE TO BE! Ik zou zeggen; doe je stoute schoenen aan en waag die sprong en geef niet alleen de kinderen die je wil gaan coachen, maar ook jezelf die mooie cadeau.
Bianca

Jeannette kan ontzettend goed afstemmen op een persoon, een situatie of groep.
Ze weet wanneer ze wel of niet wat moet zeggen. En ook hoe.
Ze is eerlijk en heeft humor.
Ze pikt de essentie van een "probleem" er precies uit.
Ze kan lijn houden en daarbij toch improviseren en inspelen op behoeften.
Er wordt regelmatig muziek gebruikt die bijdraagt aan energie en sfeer.
Ik vind haar fantastisch afstemmen bij familieopstellingen.
Ze kan je aansporen, maar laat aan jou de keuze, want het is jouw pad.
Dit vind ik heel fijn.
Haar werkwijze is voor mij inzichtgevend en helend.
Ik durf mijn kwetsbare kant te laten zien en ik voel me veilig.

Marion Arends

deelnemers online jaaropleiding kinder- en jongerencoach

De online kindercoachopleiding is als een haven met Jeannette als reder. Als Gulle Gever laadt ze de schepen van haar cursisten vol met tonnen kennis, balen creativiteit, kisten vol wijsheid, kostbare buideltjes inzicht, … zodat elke scheepje goed geladen kan uitvaren en z'n eigen koers kan varen met de geruststelling dat de haven er altijd zal zijn. En de magie van wifi doet z’n werk. Het is op z’n minst een prachtig en waardevol geschenk aan jezelf. Deze opleiding heeft mijn vaartuigje veranderd van een sloep-met-roeispanen in een stevig scheepje met bolle zeilen! Zo blij dat ik aangemeerd ben bij Jeannette!

Maaike Goovaerts (België)

deelnemers training systemisch coachen

Deze training die ik zelfs voor de tweede keer besloot te doen omdat ik hem zo prachtig vond!

De training geeft helderheid in hoe ons familie systeem werkt. Hoe alles wat er tijdens ons leven gebeurt van invloed is op ons hele systeem. Hoe alles wat we mee maakten als kind ons gevormd heeft. Hoe alles wat al onze voorouders zelfs hebben meegemaakt ons gevormd heeft. En ook hoe het weer doorstroomt naar onze eigen kinderen toe.

De training bevat naast heldere informatie over hoe en wat, veel ervaringsmomenten zodat alles met hoofd, hart en handen beleefd kan worden en zodoende diep geïntegreerd wordt in ons zelf.

Als je overweegt of je iets met systemisch opstellen wilt gaan doen, dan zou ik je absoluut deze training aanraden. Er worden meerdere lagen van je bewustzijn aangesproken waardoor je er zelf een stuk heler uit komt na die 6 keer. Iedere maand weer is er een dag waarop je hele zijn in een bad van liefde en toewijding wordt ondergedompeld. Een dag waarop je gekijkgestemden ontmoet, en stukken heelt uit je eigen systeem. Dit alles onder de liefdevolle leiding van Jeannette en haar man Erik. Zij bieden een stabiele basis waarop alle emoties er zonder oordeel mogen zijn en waardoor je als deelnemer gedijt in vertrouwen en jezelf helemaal kunt openen. Jouw eigen kwetsbare, getraumatiseerde, stille deel krijgt de ruimte en aandacht om te helen. Want door het zelf te beleven kunnen we daarna weer anderen begeleiden op hun weg.
Ik zou zeggen je hebt je halte gevonden. Benieuwd hoe je straks herboren weer verder gaat op je weg.
🪷
Alle liefs Danielle
www.daniellewillemsen.nl

"Dat ik er bij moest zijn dat had geen enkele twijfel. Ik had iets te doen namelijk mijn plek in nemen. En dat is gelukt! Op de magische wijze zoals dat gaat. Als ik nu aan mijn familie systeem denk voel ik me gedragen. Het hartsverdriet van mijn 12 jarige ik om het enig kind zijn is gezien, gevoeld en begrepen".

Conny Marree
Www.Zichtbaar-Kind.nl

'Ik ben deze training gestart met 3 doelen. Ik wilde graag meer praktische tools voor mijn praktijk, ik wilde graag meer achtergrondkennis over systemisch werk en ik wilde graag meer verdieping in mezelf vinden. En.. ik kreeg alles en meer!

Echt, als je twijfelt over de training, stop met twijfelen en ga het gewoon doen.
Jeannette en Erik zijn liefdevol en oordeelloos. Ze houden je spiegels voor, kijken met je mee en doen dit alles vol liefde. Ze hebben zoveel kennis en wijsheid, over het leven en natuurlijk over systemisch werk, het is echt ontzettend fijn om hen als docenten te hebben. Ik heb al mijn doelen behaald en ben nog enthousiaster over systemisch werk dan ik al was. Ik gun iedereen deze training. Je leert veel over systemisch werk én neemt een duik in jezelf. En dat is zo waardevol en helend. Nogmaals bedankt Jeannette en Erik voor deze mooie maanden, jullie ondersteuning en voor wie jullie zijn.

Liefs Bettie'

www.bijbettie.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.