aanbod & tarieven

Mentoring

Je kunt kiezen uit 3 abonnementen:

1) een basis abonnement met 1 sessie van 60 minuten per maand. We kijken samen naar wat er op dat moment speelt en wat er nodig is. Elke maand krijg je opnieuw puzzelstukjes die je weer verder helpen in het bouwen aan jouw missie.

2) een mentor educatie abonnement. Dit abonnement omvat 1 persoonlijke sessie per maand van een uur tot anderhalf uur. En toegang tot de maandelijkse mentorclasses. Dit zijn groeps educatiesessies van 2 tot 2,5 uur per maand waarbij ik inzichten bied, uitleg geef en thema's aanreik die verdieping en verheldering bieden. De mentorclasses volg je met medereizigers die ook onderweg zijn met een soortgelijke missie, gelijkwaardige thema's en/of herkenbare levensvragen en lessen.

3) een VIP abonnement. Met daarin een individuele maandelijkse sessie van een uur tot anderhalf uur. Toegang tot de maandelijkse mentorclasses zoals hierboven omschreven. En de mogelijkheid tot direct contact over persoonlijke, werkgerelateerde en/ of ondernemersvragen. Zodra je ergens tegenaan loopt kun je mij benaderen. Stel je hebt een sessie met een klant en je loopt vast, ik kijk met je mee. Stel je hebt een product waarin je voelt dat je graag even iemand wilt laten meekijken, ik ben er voor je. Stel je wilt een website maken, ik werk met je mee. Stel je hebt een persoonlijke vraag, ik onderzoek samen met jou. Kortom.. ik sta voor je klaar, niet alleen tijdens de afgesproken sessie of tijdens de mentorclasses, maar gedurende de hele maand.
Alle vragen die betrekking hebben op jou en jouw missie kun je hierin kwijt. Samen gaan we op vindtocht naar inzichten en antwoorden.

De tarieven voor mentoring
Alle tarieven zijn inclusief btw of vrijgesteld van btw
* basis abonnement: € 114,95 per maand
* mentor educatie abonnement: € 175,00 per maand.
* VIP abonnement 2: € 250,00 per maand.

Coaching

De coaching vindt online of bij mij in de praktijk plaats.
De eerste sessie nemen we de tijd om echt de diepte in te gaan en om een stevige basis neer te leggen. Deze eerste sessie duurt dan ook 2 uur.

Het tarief
Alle tarieven zijn inclusief btw of vrijgesteld van btw
€ 114,95 voor 1 uur
€ 181,50 voor 2 uur

Opstellingen

We organiseren maandelijks opstellingen op onze locatie in Ermelo. Tijdens deze opstellingen komen diverse vragen aan bod. Niet van iedereen, maar uit ervaring weten we dat de juiste inzichten bij iedere deelnemer komen. Of al toeschouwer, of als representant, of als vraagsteller.
Tevens kun je een privé opstelling bij mij aanvragen. We gaan jouw vraag systemisch bekijken met inzet van verschillende materialen en technieken.

Tarieven
Alle tarieven zijn inclusief btw of vrijgesteld van btw
Dag opstelling in Ermelo € 75,00 inclusief btw, koffie/ thee en een gezonde lunch.
Privé opstelling in mijn praktijk € 181,50
Gezinsopstelling (kinderen ouder dan 16 jaar en locatie in overleg) € 272,25 (exclusief reiskosten)

Opstellingen op uitnodiging (voor jouw eigen klanten of groepen)
dagdeel € 350,00 een dagdeel bestaat uit 3 uren.  *
hele dag € 600,00 een hele dag omvat 7 uren inclusief de pauzes *
* exclusief reiskosten
NB de opstellingen met groepen doe ik samen met mijn partner Erik.
Wij werken enkel overdag en dus niet in de avonduren.