Mentorclasses

Wellicht herken je het volgende: je hebt een opleiding (of zelfs meerdere opleidingen) gevolgd en in het ritme van deze opleiding heb je periodiek de juiste voeding ontvangen. In combinatie met een fijne groep gelijkgestemden om je heen waren de opleidingsdagen iets om steeds weer naar uit te kijken.
De opleiding is voorbij en je mist ergens deze periodieke voeding voor jezelf en je mist het soms diepgaande contact met studiegenootjes.

Een nieuwe opleiding volgen kan een mogelijkheid zijn. En soms kom je leuke cursussen of trainingen tegen die je ook weer verrijken als persoon en als professional.

Maandelijkse bijeenkomsten cq mentorclasses bij Jeannette
Deze bijeenkomsten zijn een andere manier om te verbinden, te verrijken en te groeien. Samen met vakgenoten/ collega coaches kun je maandelijks een nieuw thema verkennen, onderzoeken en ontdekken hoe jij dit weer kunt integreren in jouw werk. Graag deel ik oude en nieuwe inzichten. bied ik leuke oefeningen aan vanuit diverse invalshoeken en kijk ik steeds weer wat past in het huidige tijdsbeeld.

De mentorclasses zijn gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Meestal worden de mentorclasses online aangeboden. Soms live op mijn leslocatie in Ermelo of in mijn praktijk in Apeldoorn.

Mentorclasses bijwonen?

De mentorclasses zijn gratis voor wie een VIP abonnement heeft.
Meer informatie over deze abonnementen vind je HIER 

Wil jij zonder abonnement deelnemen aan een mentorclass dan kan dat ook.
De kosten hiervoor bedragen € 95,00 (vrijgesteld van btw)

Binnenkort volgt op deze pagina een overzicht van de mentorclasses die nog komen