opstellingen met en voor jou

Opstellingen kun je in een groep doen (met representanten), maar ook 1 op 1 kun je werken met familieopstellingen.

In een veilige setting kijken we samen naar jouw thema en maken we gebruik van materialen om jouw vraag systemisch te onderzoeken.
Hierbij spreek ik jouw hoofd en jouw hart, jouw denken en jouw gevoel aan. En leg je bij elke stap de context uit zodat je weet wat er gebeurt en waarom.

Het is fijn om alleen te komen, maar soms is het ook helend om dit te ervaren met bijv je partner, familielid, vriend(in) of collega. Ook kun je bijvoorbeeld een opstelling bij mij in de praktijk doen met jouw gezin (kinderen ouder dan 16 jaar) of familieleden. En heb je issues op je werk dan kan een opstelling met collega's ook nieuwe inzichten brengen.

Tarief

Wanneer je meer informatie wilt, nog wat vragen hebt dan kun je ook gratis een belafspraak inplannen via de bovenstaande lichtblauwe button.

Privé opstelling in mijn praktijk € 114,95 inclusief btw (duur: 60 tot 90 minuten)

Wanneer je één of meerdere personen meeneemt zijn er geen bijkomende kosten.

opstellingen met representanten (dag of dagdeel)

Wil jij inzicht krijgen in familieopstellingen, deelnemen aan een opstelling, jouw vraag inbrengen of ervaren hoe het is om bij opstellingen aanwezig te zijn? Dat kan. We organiseren regelmatig opstellingen in Ermelo of Apeldoorn.

Wil je liever een individuele opstelling bij mij in de praktijk of online klik dan HIER 

Op zaterdag 1 juni van 13:00 tot 17:00 uur
organiseren we een middag opstellingen in de Oude School, Witteland 4 in Ermelo.