hoe hebben anderen de opstellingen ervaren?

Jeannette zorgt voor een enorm fijne en veilige sfeer tijdens de opstelling. Na de eerste keer ben ik elke maand gegaan omdat ik zo enorm veel leer en ontwikkel als ik meedoe. Het maakt niet uit wie je bent, ik weet zeker dat dit zal bijdragen aan jouw leven.

Joep Kagenaar

De familieopstellingen hebben me ontzettend veel geholpen en ik leer er elke keer weer meer van.
Onder begeleiding van Jeannette heerst er een fijne sfeer waarin je alles durft te zeggen en je je verbonden voelt met mensen die je daarvoor misschien nooit eerder gezien hebt. Ik ga altijd met een goed gevoel naar huis en kom dingen tegen die tijdens de opstellingen behandeld zijn waarop ik nu met meer begrip kan reageren.
Ik kan het aan iedereen aanraden.

Lisa Luijkman

Sinds ik met Jeannette en familieopstellingen in contact ben gekomen zijn er in mij deuren geopend waarvan ik niet eens wist dat ze er waren. Ik leer nog bijna elke dag van de openbaringen die ik tijdens deze dagen heb mogen opdoen. De sfeer die er tijdens de familieopstellingen ontstaat zijn rustig, niet oordelen en vol met ruimte voor elkaar. Het is heerlijk om in contact te komen met gelijkgestemde. Na afloop ben ik altijd weg gegaan met een groot gevoel van dank, verbintenis en liefde voor de mensen die ik heb mogen ontmoeten.

Robin Bremer

Als dochter van Jeannette heb ik al veel in mijn leven meegekregen over het werk van mijn moeder. Maar toen ik uiteindelijk een keer mee mocht met de opstellingen ben ik niet meer gestopt. Naast dat het rete-interessant is om je eigen opstelling te doen leer je ook superveel van anderen. Voornamelijk bij de opstellingen voor jongeren zit ik op mijn plek. De sfeer daar doet me goed. Het is fijn om iedereen te zien groeien en om mezelf te ontwikkelen. 

Meike Bakker

Jeannette is in staat bloot te leggen welk stuk er in mijn familiesysteem speelt en me te begeleiden dit aan te kijken en lichter te maken. Waardoor er weer stroming mogelijk is.

Danielle Willemsen

 

Ik heb drie keer een opstellingen middag bijgewoond bij Erik en Jeannette. Het is zo bijzonder wat hier gebeurt. 
Ik vond het best spannend de eerste keer maar voelde me al snel op mijn gemak. Zodra je binnenkomt, voel je een soort warme deken over je heenkomen. Er is direct een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Erik en Jeannette begeleiden de opstellingen op een liefdevolle manier. Liefdevol én confronterend waar nodig. 

Ik ben met hele mooie inzichten naar huis gegaan, die echt een verandering hebben gecreëerd in mijn leven. Ik denk nog vaak terug aan deze middagen. Ook aan hoe bijzonder het was welke band er ontstond in de groep in één middag.  Eigenlijk gun ik iedereen zo'n dag, het is een cadeau voor jezelf! 

P.s. waarschuwing: als je een keer bent geweest, wil je vaker! ;-)

Liefs Ludwine 

deelnemers training systemisch coachen

Deze training die ik zelfs voor de tweede keer besloot te doen omdat ik hem zo prachtig vond!

De training geeft helderheid in hoe ons familie systeem werkt. Hoe alles wat er tijdens ons leven gebeurt van invloed is op ons hele systeem. Hoe alles wat we mee maakten als kind ons gevormd heeft. Hoe alles wat al onze voorouders zelfs hebben meegemaakt ons gevormd heeft. En ook hoe het weer doorstroomt naar onze eigen kinderen toe.

De training bevat naast heldere informatie over hoe en wat, veel ervaringsmomenten zodat alles met hoofd, hart en handen beleefd kan worden en zodoende diep geïntegreerd wordt in ons zelf.

Als je overweegt of je iets met systemisch opstellen wilt gaan doen, dan zou ik je absoluut deze training aanraden. Er worden meerdere lagen van je bewustzijn aangesproken waardoor je er zelf een stuk heler uit komt na die 6 keer. Iedere maand weer is er een dag waarop je hele zijn in een bad van liefde en toewijding wordt ondergedompeld. Een dag waarop je gekijkgestemden ontmoet, en stukken heelt uit je eigen systeem. Dit alles onder de liefdevolle leiding van Jeannette en haar man Erik. Zij bieden een stabiele basis waarop alle emoties er zonder oordeel mogen zijn en waardoor je als deelnemer gedijt in vertrouwen en jezelf helemaal kunt openen. Jouw eigen kwetsbare, getraumatiseerde, stille deel krijgt de ruimte en aandacht om te helen. Want door het zelf te beleven kunnen we daarna weer anderen begeleiden op hun weg.
Ik zou zeggen je hebt je halte gevonden. Benieuwd hoe je straks herboren weer verder gaat op je weg.
🪷
Alle liefs Danielle
www.daniellewillemsen.nl

"Dat ik er bij moest zijn dat had geen enkele twijfel. Ik had iets te doen namelijk mijn plek in nemen. En dat is gelukt! Op de magische wijze zoals dat gaat. Als ik nu aan mijn familie systeem denk voel ik me gedragen. Het hartsverdriet van mijn 12 jarige ik om het enig kind zijn is gezien, gevoeld en begrepen".

Conny Marree
Www.Zichtbaar-Kind.nl

'Ik ben deze training gestart met 3 doelen. Ik wilde graag meer praktische tools voor mijn praktijk, ik wilde graag meer achtergrondkennis over systemisch werk en ik wilde graag meer verdieping in mezelf vinden. En.. ik kreeg alles en meer!

Echt, als je twijfelt over de training, stop met twijfelen en ga het gewoon doen.
Jeannette en Erik zijn liefdevol en oordeelloos. Ze houden je spiegels voor, kijken met je mee en doen dit alles vol liefde. Ze hebben zoveel kennis en wijsheid, over het leven en natuurlijk over systemisch werk, het is echt ontzettend fijn om hen als docenten te hebben. Ik heb al mijn doelen behaald en ben nog enthousiaster over systemisch werk dan ik al was. Ik gun iedereen deze training. Je leert veel over systemisch werk én neemt een duik in jezelf. En dat is zo waardevol en helend. Nogmaals bedankt Jeannette en Erik voor deze mooie maanden, jullie ondersteuning en voor wie jullie zijn.

Liefs Bettie'

www.bijbettie.nl